måndag 9 februari 2015

Kycklingrullader med pesto och mozzarella LCHF






Saftiga och smakrika kycklingrullader. Servera med sallad och/eller blomkålsris.

Kycklingrullader med pesto och mozzarella LCHF 5-6 port
1 kg kycklingfilé
1 liten burk pesto (eller motsvarande hemmagjord pesto)
1 mozzarella
salt
nymald svartpeppar
1 uppvispat ägg
finriven parmesanost

Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader.

Dela varje kycklingfilé i två skivor. Banka ut lite lätt med köttklubba eller kavel (ha gärna plastfolie på så skvätter det mindre och blir bättre skivor).

Bred ut ett generöst lager pesto på varje skiva. Skiva mozzarellan och fördela ovan på peston. Salta och peppra.

Rulla ihop och fäst med tandpetare. Doppa rulladerna i det uppvispade ägget och sen riven parmesan. Salta och peppra igen.

Grädda i ugnen i ca 35 minuter.


1 kommentar:

  1. Vad gott det låter! Kul med recept utan massor med grädde! :)
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera