måndag 10 mars 2014

Lite skillnad


Nu är den tänd. Grillen. Fast det är inte första gången för säsongen. Det har blivit tre grillningar nu under "pappaveckorna". Vilken tidig vår vi fått i år, den 10 mars förra året hade vi -10 minus och idag +6. I fjol grillande vi inte förrän den 31 mars. Och då låg snön kvar, som man kan se på bilden ovan.

Vårt tredje barn behagade alltså att titta ut för snart två veckor sedan. Nästan två veckor försenad. Det blev en blixtförlossning, 3,5 timme efter första värken så var han ute. Att det gick så snabbt berodde till stor del på att det slutade med ett akut kejsarsnitt. Detta eftersom hans hjärtljud gick upp och ner. Först hittade de dem inte ens faktiskt. Mycket dramatiskt och ångestframkallande.

Men det slutade lyckligt och han är ett solsken till barn, som sover och äter bra och bara skriker när det är väldigt viktigt. Och mamma har gått flera längre promenader, så snittet läker bra.

Vi är tillbaka på rätt strikt LCHF sedan en vecka och har tappat några kilon. Just nu kör vi favoriträtter, men snart ska vi börja skapa/anpassa nya.

Vi hörs!
Henrik & Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar