tisdag 19 februari 2013

Tonfisksallad LCHF

Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig.

Tonfisksallad LCHF
tonfisk på burk (köp en bra sort)
isbergssallad
gurka
tomater
lättkokta haricots verts
kokt broccoli (detta kan uteslutas)
paprika
rödlök
svarta oliver
kokta ägg
dressing
2 delar olivolja
1 del balsamvinäger (eller annan vinäger)
salt
nymald svartpeppar

Gör så här:
Skär grönsakerna. Halvera äggen.

Fördela allt på ett stort fat eller på tallrikar. Ringla över dressingen.

1 kommentar:

  1. Kan inte annat än att hålla med... varför äter man inte tonfisksallad oftare, det är ju riktigt gott och mättande.

    SvaraRadera