onsdag 6 februari 2013

Fetaostfyllda paprikor


Lättlagat och supersmarrigt tillbehör som även är sås och sallad!

Fetaostfyllda paprikor 4 port
4 mindre paprikor
200-250 g fetaost
1 dl creme fraiche
lite olivolja
salt
nymald svartpeppar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Halvera paprikorna, avlägsna mellanväggar och frön och skölj i kallt vatten.

Mosa fetaosten med en gaffel och blanda med creme fraiche och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.

4 kommentarer:

  1. Det ser både nemt og lækkert ud! Det skal jeg helt sikkert prøve som tilbehør en dag. Måske til de kyllingefrikadeller, jeg har planlagt at lave! :D

    http://lykkeglimt.wordpress.com/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ursäkta sent svar och tack för berömmet! Dessa ska du absolut testa.

      Radera
  2. Mmm...jättesmarrigt! Perfekt tillbehör! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera