måndag 14 januari 2013

Biff à la Lindström LCHF

Vi är lite dåliga på att laga svensk husmanskost. En klassiker som vi glömt bort sen vi började med LCHF är Biff à la Lindström.

Den enda vi ändrade var att vi tog bort ättiksgurkan och hade i lite mindre rödbetor.

Det blev väldigt gott. Servera med blomkålsmos.

Biff à la Lindström LCHF 4-5 port
700 g blandfärs
1 finhackad gul lök
2 dl hackade inlagda rödbetor
2 msk  kapris
1,5 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
2 ägg

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda alla ingredienser i en bunke. 

Forma till 12 biffar och bryn dem i smör ca 2 minuter på varje sida. Efterstek i ugn 5-10 minuter.

Servera med blomkålsmos och mer kapris.



1 kommentar:

  1. De här biffarna är ju så goda! :)
    Kul att man kan anpassa dem till LCHF-vänliga!
    Ha en fin kväll!
    //Lana

    SvaraRadera