söndag 23 september 2012

Fylld kycklingfilé med stekt svamp och spenatsås

Läcker kycklingrätt med fyra tillbehör, kokt broccoli, stekta champinjoner, gräddstuvad spenat och oliver.

Fylld kycklingfilé med stekt svamp och spenatsås 4 port
4 kycklingfiléer
1 mozzarella
4-6 strimlade soltorkade marinerade tomater
svarta oliver
salt
nymald svartpeppar
Tillbehör 
rikligt med riven parmesan
kokt broccoli
stekta champinjoner

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Putsa filerna och skär en ficka i varje filé.

Fyll med bitar av mozzarella, soltorkad tomat. Salta och peppra.

Fäst ihop med tandpetare eller liknade.

Bryn filéerna runt om i smör och lägg i en form. Strö svarta oliver runt om.

Sätt in i ugnen och grädda i 20-25 minuter.

Strö över riven parmesan och servera med tillbehören.

1 kommentar:

  1. Fylld kycklingfilé är så gott! Det blir alltid saftigt och mört kycklingkött! :)
    Ha en fin söndagskväll!
    //Lana

    SvaraRadera