lördag 25 augusti 2012

LCHF-loppet idag

Idag går det första LCHF-loppet av stapeln på Gärdet och Djurgården i Stockholm. Meningen var att jag skulle springa detta. Men i onsdags drabbades jag av halsont och det har sen övergått i kraftig förkylning som fortfarande sitter i. Så det kommer tyvärr inte bli något springande av för mig idag.

Det känns både tråkigt (formen kändes bra innan jag blev sjuk) och lite otacksamt (jag fick ju en gratisplats) att inte ställa upp. Men att springa idag känns inte möjligt och framförallt inte hälsosamt.

Det ska dock bli spännande att se hur det går för dem som ställer upp. Men jag är inte orolig, jag vet att det går utmärkt att springa utan att vara full av kolhydrater.

Jag önskar de som ska delta lycka till!

/Henrik

PS. Jag siktar på få revansch (mot förkylningen) senast i Hässelbyloppet 2012. DS.

2 kommentarer:

 1. Trist att bli sjuk men det är inte bra att anstränga sig när man har halsont. Krya på dig och hoppas att du får revansch på Hässelbyloppet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nä, det är livsfarligt att springa när man hostar och har ont i halsen.

   Jag hade hoppats att få mig en riktig tempogenomkörare på LCHF-loppet. Men just nu känns det viktigast att bli frisk.

   Radera