lördag 14 juli 2012

Kokostoppar LCHF


Klassisk lättbakad kaka i LCHF-tappning.

Kokostoppar LCHF 20 st
50 g smör
2 ägg
1/2 dl sukrin melis
1/2 kryddmått stevia
200 g riven kokos
Till garnering
50 g mörk choklad 70%

Gör så här:
Smält smöret och låt det svalna.

Blanda samman ägg, sukrin och stevia med en sked.

Tillsätt riven kokos och smör. Låt svälla i 10 minuter.

Sätt ugnen på 175 grader.

Forma 20 kokostoppar med en sked och lägg på plåt klädd med bakplåtspapper.

Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna på galler.

Smält chokladen och doppa kokostopparna i den. Låt stelna.

1 kommentar:

  1. Jag har också gjort LCHF-kokostoppar! Goda va? ;) och enkelt dessutom!

    SvaraRadera