torsdag 12 april 2012

Räksallad LCHF


Fräsch och vårig sallad med räkor som vi åt i påsk. Passar perfekt som lite festligare lunch.

Räksallad LCHF 4 port
1 kg räkor med skal
6-8 kokta ägg
1 gul paprika
1 röd paprika
1-2 tomater
1/2 grön gurka
1-2 avokado
1/2 huvud isbergssallad
Dressing
1 burk färdig eller hemgjord romsås
lika mycket creme fraiche

Gör så här:
Skala räkorna.

Skär grönsakerna i mindre bitar. Skala och havera äggen.

Blanda dressingen.

Lägg upp på ett stort fat och servera med dressingen.

4 kommentarer:

  1. Så fantastiskt gott det ser ut:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart det var gott. Det var ju min fru och min mor som gjorde den!

      Radera
  2. Det så fräscht och gott ut! Riktig vårmat! :)
    Ha en fin kväll! :)
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Ser jätte gott ut!
    Ha det så gott/ Anna

    SvaraRadera