onsdag 4 april 2012

Kokt torsk, med ägghack, pepparrot och smält smör

Idag gjorde vi en favorit i repris: Kokt torsk, med ägghack, pepparrot och smält smör (vi hade bytt ut broccolin mot sparris). Det är verkligen perfekt LCHF-vardagsmat. Detta kan man äta en gång i veckan utan att tröttna på.

6 kommentarer:

  1. Fisk och ägg passar så bra ihop. Gott med pepparot också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ..och sen smör på det! Ägg med smör på måste vara nära nog perfekt LCHF!

      Radera
  2. Det där är så himla gott. När jag var liten fick vi alltid äggtorsk som min pappa gjorde. Han kokade torsk i lättsaltat vatten, smälte typ huur mycket smör som helst, kokade ägg och sedan så hackade han äggen och blandade ihop med torsk och smör. Vi åt detta med potatis men idag så äter jag äggtorsken som den är, så himla gott. Funkar även kanonbra med lax och då kan man ha på lite citron också, låter lite halvkonstigt men gott är det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, det låter inte det minsta konstigt, det låter gott!

      Radera
  3. Svar
    1. Vi längtar redan till nästa gång vi får äta detta! Glad påsk på dig med!

      Radera