fredag 6 april 2012

Färdkost: Fyllda pannkaksrullar

Idag åkte vi till Skåne för att fira påsk och vara med på dopet för våra barns första kusin. Med oss hade vi pannkaksrullar med två olika fyllningar. Det är både godare, snabbare, billigare och nyttigare än det mesta man kan köpa längs vägen.

Pannkaksrullar med två fyllningar 3-4 port
1 sats pannkakor
Fyllning 1
salami
brie
Fyllning 2
knappt 1 burk cantadou pepparot
1 dl creme fraiche
skivor av rökt lax

Gör så här:
Stek pannkakorna så tunnt det går.

Blanda ihop cantadou och creme fraiche.

Fyll hälften av pannkakorna med fyllning 1 och hälften av pannkakorna med fyllning 2.

5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Bland milda ostar är det inte mycket som slår brie!

      Radera
  2. Det är så gott med fyllda pannkakor! Jag har alltid lagat "vanliga" mjölpannkakor/crepes med olika fyllningar förut! Har varit favoritmat hemma hos oss, men nu är det också favorit fast med LCHF-vänliga pannkakor/crepes!
    Jag har ett annat recept på pannkakor med kokosnötmjöl i och utan mejerifritt...
    jag brukar göra tacofärsfyllning!
    Ha en fin påskhelg!
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Det där lät ju hur gott som helst!
    Måste provas!
    Har provat en del recept från er sida nu, och jag måste säga att jag är så nöjd (ny favorit sida är numera alltomlchf :-))
    Varje gång jag söker ett recept, går jag först in här.

    En helt ny värld har öppnats!

    Så åter igen har jag anledning att TACKA, och jag har en känsla av att det inte är sista gången! ;-)

    Glad Påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för det fina berömmet! Glad påsk på dig med!

      Radera