söndag 12 februari 2012

Matmuffins med fetaost och soltorkad tomat

Smarriga och mättande äggmuffins som pasar som tillbehör, brunch eller picknickmat.

Matmuffins med fetaost och soltorkad tomat 12 muffins
8 ägg
1 dl vispgrädde
1 1/2 dl riven ost utan för mycket smak
1/2 dl riven parmesan
nymald svartpeppar
salt
ev. oregano eller basilika
150 g fetaost, tärnad
ca 6 st marinerade soltorkade tomater, skurna i mindre bitar
ca 10 svarta oliver, urkärnade och skivade

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.

Vispa ihop ägg och grädde.

Tillsätt den rivna osten och krydda.

Blanda i fetaosten, soltorkad tomat och oliver i smeten.

Häll i muffinsformar som placerats i en muffinsplåt.

Grädda i ca 20 minuter.

2 kommentarer:

  1. Dessa muffins är ju så smidiga och goda framförallt =)
    Jag äter oxå enligt LCHF och har precis hittat till din blogg =)

    SvaraRadera