söndag 5 februari 2012

LCHF-pasta

Denna pasta fungera bra som ersättare för färsk pasta i lasagne. Den går även att göra strimlor av och blanda med olika pastasåser. En omgång av LCHF-pasta räcker ungefär till fyra portioner åt vuxna.

LCHF-pasta 2 plåtar
8 ägg
250 g philadelphiaost
1 dl fiberhusk

Gör så här:
Sätt ugnen på 150 grader.

Vispa äggen poröst.

Tillsätt philadelphiaost och fiberhusk och vispa ihop.

Låt svälla i 10 minuter.

Dela "degen" i två delar och kavla ut varje del mellan två bakplåtspapper. Lägg på plåtar.

Grädda i ugnen ca 10 minuter.

Låt svalna.


1 kommentar:

  1. Men om den ska svalna, ska man koka den sedan då? Eller värma den? Om man gör lasagne behövs det kanske inte, men om man ska ha den till pastasås?
    Jag gjorde någon liknande men vill minnas att jag strimlade den direkt när jag tog den ur ugnen - hur gör ni?

    SvaraRadera