torsdag 18 augusti 2011

Enkel kycklingfilé i ugn


Det enkla teamat fortsätter, men enkelt kan som tur är vara riktigt gott, om man fuskar lite. Fusket idag bestod av att köpa Eriks Bearnaise, men eftersom den är så god har man tom överseende med att herr Lallerstedts sås har smörarom, istället för riktigt smör. Såsen har trots detta riktigt bra värden 87% fett och mindre än 0,5 % kolhydrater.

Kycklingfilé i ugn 4 port
700-800 g kycklingfilé
salt
peppar
smör

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Halvera kycklingfiléerna och bryn dem i smör. Lägg i en ungsfast form. Salta och peppra.

Grädda i ugnen i 15 minuter.

Servera med kokt broccoli och bearnaise.

2 kommentarer:

  1. Kan även rekommendera hans LimeAioli så här i kräfttider!

    SvaraRadera
  2. Vi testade den igår när vi hade räkfrossa hemma efter ett regningt besök på Kolmården. Den var också mycket god.

    SvaraRadera