lördag 9 juli 2011

Fylld parmalindad fläskfilé


Imorgon åker vi till Landet! Så det är dags att äta upp det som är i kylskåpet och som man inte vill släpa med. Mozzarella och soltorkade tomater fick bli fyllning i en fläskfilé.

Fylld parmalindad fläskfilé 3-4 port
700-800 g fläskfilé
1-2 mozzarellaostar
1/2 burk soltorkade tomater
salt
nymald svartpeppar
8-10 skivor parmaskinka

Gör så här:
Putsa fläskfilén och gör ett djup snitt längsgående.

Salta och peppra i snittet. Fyll med strimmlad mozzarella och soltorkade tomater. Tryck ihop och linda med parmaskinka. Bind gärna ihop med snöre.

Bryn runt om i smör i en het stekpanna.

Grädda klart i 200 grader varm ugn 20-25 minuter.

Vi serverade med en kall örtsås, Hasselbackschampinjoner och kokta haricots verts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar