torsdag 9 juni 2011

Fyllda baconlindade kycklingfiléer


Baconlindade kycklingfiléer fyllda med philadelphiaost och soltorkad tomat.

Fyllda baconlindade kycklingfiléer 6 port
1 kg kycklingfilé
100 g philadelphiaost
10 st marinerade soltorkade tomater
2 paket bacon
salt
nymald svartpeppar
Sås
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
1 1/2 msk konc kycklingfond
1/2 msk soja
nymald svartpeppar

Gör så här:
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda med philadelphiaosten.

Dela kycklingfiléerna mitt i tu på tvären.

Skär en ficka i filéerna och fyll med philadelphiaröran. Salta och peppra på filéerna.

Linda bacon runt filéerna.

Bryn filéerna i smör och lägg i en ungsform.

Stek i 200 graders ugnsvärme i 15-20 minuter till innertemperaturen är 65 grader.

Blanda ingredienserna till såsen och värm på spisen.

Servera med till exempel kokt blomkål eller smörstekt vitkål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar