söndag 29 maj 2011

Två olika laxsallader


På luncherna denna helg har vi roat oss med att göra olika varianter av laxsallader. Båda hade rökt lax som huvudkälla för protein, ägg, småtomater, bladsallad, gul paprika, gurka och babyspenat.

Laxsallad lördag
  • rökt lax
  • kokt ägg
  • småtomater
  • bladsallad
  • gul paprika
  • gurka
  • babyspenat
  • kokt sparris
  • avokado
  • keso
  • dressing (1 dl creme fraiche, 2 msk majonnäs, 1 tsk dijonsenap, 1 msk pressad citron, salt, peppar)
Laxsallad söndag
  • rökt lax fylld med philadelphiaost
  • kokt ägg
  • småtomater
  • bladsallad
  • gul paprika
  • gurka
  • babyspenat
  • coleslaw
  • nyskalade räkor
  • citronklyfta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar